Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KROVINOVIĆ: Osijek nije stvorio ništa konkretno, ovo nam je dobar putokaz za dalje

KROVINOVIĆ: Osijek nije stvorio ništa konkretno, ovo nam je dobar putokaz za dalje

'Mogli smo pobijediti s više razlike, ali tri boda su tu'

Nakon pobjede Hajduka u petom kolu SuperSport HNL-a protiv Osijeka 1:0, svoje viđenje utakmice ispričao nam je Filip Krovinović

- Zaslužena tri boda naše ekipe. Čestitke mojim suigračima, prijateljima. Mislim da Osijek nije stvorio ništa konkretno, niti jednu šansu. Imali smo više opasnih prilika, mogli smo pobijediti s više razlike, ali dobro, tri boda su tu, to je najbitnije. Okrećemo se novom tjednu. 

Hajduk je danas bio puno bolji i rastrčaniji. 

- Hvala na pohvalama. Vi to s tribine vidite bolje, a i ja mislim da je bilo tako. Treniramo dobro, radimo dobro. Ovo nam je dobar putokaz za dalje, nadam se da ćemo tako i nastaviti. 

U drugom poluvremenu bili ste dominantni. Zahvaljujući vrataru Malenici Osijek je izgubio sa samo jednim pogotkom razlike. 

- Da, mogla je biti i veća pobjeda. Izvukao ih je Malenica nekoliko puta. Pokazali smo više igre, želje i htijenja u drugom poluvremenu. Pohvale svim momcima na utakmici po ovoj sparini. 

Hajduk iz utakmice u utakmicu postaje sve bolji. 

- Ako vi tako kažete, onda tako je. Radimo maksimalno svaki dan, to nam se vratilo na utakmici. Mislim da smo i fizički dobri i mislim da ćemo u nadolazećim utakmicama još napredovati. 

Koliko su vam pomogli Dajaku i Benrahou?

- Drago mi je što su se vratili, oni sigurno imaju kvalitetu. Ne gledamo više prošlost, bitni su samo sadašnjost i budućnost. Okrećemo se novim izazovima. 

Marko Livaja ponovno je postigao pobjedonosni pogodak. 

- Što reći o Marku. Čestitke mu na pogotku i na odličnoj igri, baš kao i svim drugim momcima. Svi su bili dobri, ovo je timski sport, ne trebamo izdvajati nikoga. 

Izašao je iz igre, je li se ozlijeđen? 

- Mislim da nije ništa ozbiljno. Malo je osjetio neki grč, pa s obzirom da više nije mogao dati svoj maksimum je izašao iz igre. 

U sljedećem kolu igrate najveći hrvatski derbi. Što Hajduk može napraviti u ovom kratkom periodu da se što bolje prezentira na Maksimiru?

- Respektiramo Dinamo. Imamo super stanku, osvojili smo tri boda u važnom trenutku. Imamo vremena pripremiti se, neće biti lako, ali to je derbi, idemo u Zagreb sa stavom.

Izašli ste s majicama s brojem 44. Poruka je jasna. 

- Podrška starijem Vuškoviću, znam da mu nije lako. Uz njega smo i nadamo se da će ova priča imati pozitivan kraj. 

Je li Dinamo pravi test vrijednosti ove momčadi?

- Da, trenutno su prvi na tablici. Idemo s gardom, dignute glave, to je ono što se očekuje od najvećeg hrvatskog derbija, zaključio je Krovinović. 

Vaša reakcija na temu