Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO: KROVINOVIĆ NAJAVIO UTAKMICU PROTIV LOKOMOTIVE 'Mi smo Hajduk bez obzira gdje igramo. Volio bih zabiti gol'

VIDEO: KROVINOVIĆ NAJAVIO UTAKMICU PROTIV LOKOMOTIVE 'Mi smo Hajduk bez obzira gdje igramo. Volio bih zabiti gol'

Komentirao je i kako se momčad trenutno osjeća, postoji li pritisak ili je nakon šest uzastopnih pobjeda samopouzdanje na nivou

Na današnjem predstavljanju novog Hajdukovog kalendara za 2024. godinu, Hajdukov veznjak, Filip Krovinović najavio je utakmicu protiv Lokomotive koja će se igrati u petak u Kranjčevićevoj s početkom u 17 i 30 sati.

- Što se tiče Lokomotive, fokusirani smo. To je ono za što živimo, što čekamo. Svjesni smo uloga i stvarno smo spremni. Idemo po tri boda.Postavit ćemo se kao i svaku utakmicu. Mi smo Hajduk bez obzira gdje igramo. Predstavljamo veliki klub i tako se trebamo ponašati. Mi smo definitivno favoriti i tako ulazimo u utakmicu. Na nama je, trebamo se postaviti kao da ćemo pobijediti i tako će biti - rekao je Krovinović.

Na pitanje stvara li im šest uzastopnih pobjeda i prvo mjesto osjećaj samopouzdanja ili ipak osjećaju opterećenje i pritisak Hajdukov veznjak spremno je odgovorio.

- Svakako ima svega po malo. Samopouzdanje je veliko. Uvijek je pritisak tu. Zato smo i došli ovdje da živimo s tim pritiskom, volimo to i na nama je da nastavimo ovako.

Dvoboj prvoplasiranih `Bijelih´ i Lokomotive zainteresirao je navijače, sudeći po redovima koji su se stvarali kako bi došli do karata.

- Stvarno je veliki interes. Vidjeli smo da se čekaju redovi za karte. Biće da su već danas i rasprodane. Top, jedva čekamo utakmicu. Sada smo na dobrom putu i samo ako trebamo nastaviti.

Nada se i kako će upravo on biti taj koji će zatresti mrežu Lokomotive.

- Volio bih. Vrlo rado bih ga dao - rekao je Krovinović i dodao kako će ga ovoga puta s tribina bodriti brat i majka.

Vaša reakcija na temu