Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Krunoslav Rendulić: Hajduk ne treba brinuti za budućnost, Blagaić je igrač po mom guštu

Krunoslav Rendulić: Hajduk ne treba brinuti za budućnost, Blagaić je igrač po mom guštu

'Iza nas je odlična polusezona, za to su najzaslužniji igrači koji su odradili fenomenalno'

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić realno je rezonirao poraz na Poljudu od druge momčadi Hajduka (1:0) u 16. kolu Druge HNL.

- Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Oni su zabili, mi nismo. Napravili smo jednu grešku cijelu utakmicu, skupo smo je platili. Igrali smo jako dobro. U drugom dijelu smo dominirali. Imali smo šanse, ali nismo zabili - rekao je Rendulić, a zatim se dotakao odličnog učinka svoje momčadi koja na pauzu ide s deset bodova više od Orijenta.

- Prihvatili bi i manju razliku. Iza nas je odlična polusezona, za to su najzaslužniji igrači koji su odradili fenomenalno. Uz kvalitetu koju imaju i odnos prema poslu, to tako ispadne. Nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti na proljeće.

Kakav je bio osjećaj vratiti se na Poljud?

- Uvijek se tu ugodno osjećam, proveo sam u Hajduku godinu i pol kao igrač. Neću reći ništa novo ako kažem da Hajduk 2 ima dosta reprezentativaca. Igraju dopadljivo, oku ugodno, ovaj put su bili rezultatski uspješni. Što se tiče budućnosti Hajduka, mislim da ne treba brinuti.

Koji vam se igrač iz druge momčadi Hajduka posebno sviđa?

- Puno je dobrih igrača, ali po mom ukusu najbolji igrač je Blagaić - zaključio je trener vodeće momčadi Druge lige.

Vaša reakcija na temu