Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KUP: Zagora poražena od prvoligaša

KUP: Zagora poražena od prvoligaša

Imali su i stativu

U šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Zagora je na Borovištu poražena od Istre 0:2.

Zagora je odlučno ušla u susret i može se reći kako se ni malo nije prepala protivnika iz najvišeg razreda hrvatskog nogometa. 

Domaćini su svoju najbolju priliku u prvom dijelu stvorili u 17. minuti kada je iz kornera ubacio Josip Željković, a glavom u stativu pogodio Ivan Krajina. Unatoč dobroj igri, na samom kraju poluvremena dogodio se trenutak nepažnje koji gosti ekspresno kažnjavaju. Emmanuel Ekong preciznim je ubačajem pronašao Eliasa Fileta, čiji je pokušaj obranio Domagoj Lukač, ali prvi je na odbijenoj lopti bio Sebastian Nebyla koji dovodi Istru u vodstvo. 

U drugom poluvremenu Zagora se borila, ali Istra je bez većih problema otklanjala njihove pokušaje. Gosti su potvrdili prolazak u osminu finala u 76. minuti susreta kada je poentirao Elias Filet.

Drago Gabrić odigrao je cijelu utakmicu za Zagoru. 

Vaša reakcija na temu