Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LEGENDARNI PIVOT: S ovakvom retorikom i pričom ne vjerujem da možemo daleko!

LEGENDARNI PIVOT: S ovakvom retorikom i pričom ne vjerujem da možemo daleko!

'Drugi nisu ni kukali, ni plakali'

Legendarni hrvatski rukometaš Božidar Jović osvrnuo se na gostovanje izbornika Hrvoja Horvata u studiju RTL-a. 

- Izbornik je ispao žrtva. Na sve ima odgovor, ali na jedno pitanje Gorana Šprema nije odgovorio. Bi li ušao na Euro s istom momčadi, ili bi nešto mijenjao da može? Nama je korona učinila dobro. Došli su neki drugi igrači koji su nam učvrstili obranu. Na popisu nije bilo ni Karačića ni Šege. Oni su se zvali tek kada ih je javnost prizvala i pitala se zašto ih nema - rekao je Jović, a zatim dodao:

- Izbornik je našao odgovor za sve, kao da korona nije bila ni u drugim reprezentacijama. Drugi nisu kukali ni plakali. Neki igrači došli su s Islanda s koče. Meni alibi ne prolazi. Ja sam čovjek koji je pobjednik. Kada sam bio loš kao na Svjetskom prvenstvu u Egiptu potukao sam se s izbornikom Kljaićem. S ovakvom retorikom i pričom ne vjerujem da možemo daleko. 

Vaša reakcija na temu