Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Legendarni Talijan ne misli stati, s 41 godinom potpisao četverogodišnji ugovor

Legendarni Talijan ne misli stati, s 41 godinom potpisao četverogodišnji ugovor

S Italijom je osvojio brojne medalje

Legendarni talijanski vaterpolski vratar Stefano Tempesti za dva tjedna će proslaviti 41. rođendan. No, unatoč tome što je ušao u peto desetljeće života ne namjerava završiti s igračkom karijerom. 

Tempesti je potpisao četverogodišnji ugovor s Ortigijom, te tako jasno poručio da o mirovini ne razmišlja.

- Sa Stefanom smo dogovorili trogodišnji ugovor, no u posljednji trenutak je poželio da ugovor bude godinu dana dulji. To je dokaz da za njega Ortigia nije samo sportski motiv, nego i životni odabir - rekao je Giuseppe Marotta, počasni predsjednik kluba sa Sicilije. 

Tempesti je u Ortigiju stigao prošlog ljeta nakon što je 16 godina proveo u Pro Reccu. Unatoč činjenici da je s Reccom osvojio 39 trofeja, a s Italijom 13 medalja na brojnim natjecanjima sportskih motiva mu i dalje ne nedostaje. 

- Cilj mi je da Ortigia iz dana u dan bude sve jača - poručio je Tempesti. 

Vaša reakcija na temu