LEKIN ODVJETNIK: Uhapšen je s puno pompe pred svojom djecom, njegov je ugled narušen

LEKIN ODVJETNIK: Uhapšen je s puno pompe pred svojom djecom, njegov je ugled narušen

Što se tiče namještanja utakmica, potpuno je čist

Ivan Leko jučer poslijepodne pušten je na slobodu, a sinoć je cijelu situaciju prokomentirao njegov odvjetnik Walter van Steenbrugge.

- Problem je jedino dio plaće unatrag nekoliko godina, točnije je li sve uredno prijavljeno poreznim vlastima. To je sve za što ga se tereti. Što se tiče namještanja utakmica potpuno je čist, ali spominjanje njegovog imena u istom kontekstu kao Mogi Bayat i Dejan Veljković stvara nepopravljivu štetu ugleda - rekao je Lekin odvjetnik, a onda sinoć opisao detalje privođenja.

- Leko je uhapšen s puno pompe pred svojom djecom. Njegovo je ime izašlo u svim domaćim i stranim medijima. Svugdje je njegova slika, njegov je ugled narušen. Znamo da se u proteklim mjesecima koristila razna tehnologija kako bi ga se prisluškivalo, a šest je sati odgovarao na pitanja. Na kraju je slobodan čovjek, ali šteta po njegov status je učinjena!

Sinoć je uz Leku stao i Club Brugge. Iako su neki belgijski mediji već počeli sa špekulacijama vezanim uz traženje njegovog nasljednika, u Club Bruggeu su čvrsto stali uz Leku.

- Održali smo diskusiju svi u klubu sa Lekom, svi smo se složili da je sve radio u dobroj namjeri. Navodne optužbe datiraju iz 2015. i trebaju biti dodatno istražene. U Club Bruggeu nitko ne vidi razlog da bi raskinuli sa Lekom koji je pokazao ljudske i trenerske kvalitete. Zaključak je takav da će već danas voditi trening - stoji u priopćenju aktualnog prvaka Belgije. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(36615, "");
Pregledaj komentare