Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: atalanta.it LIGA PRVAKA: Atalanta slavila na Anfieldu, Bayern i City nastavili pobjednički niz

LIGA PRVAKA: Atalanta slavila na Anfieldu, Bayern i City nastavili pobjednički niz

Kompletirano je četvrto kolo Lige prvaka

Kompletirano je četvrto kolo Lige prvaka susretima u skupinama A, B, C i D.

Iznenađenje večeri priredila je Atalanta (bez Pašalića) slavljem na Anfieldu protiv Liverpoola 2:0. Ajax je u istoj skupini svladao Midtjylland 3:1. 

U skupini A Bayern je svladao Salzburg 3:1 te tako stigao do četvrte pobjede i prolaska dalje. U drugom susretu ove skupine Atletico je u Madridu remizirao (0:0) s moskovskim Lokomotivom.

Borussia iz Moenchengladbacha u skupini B je uvjerljivo svladala Šahtar 4:0, dok je Real u Milanu bio bolji od Intera 2:0.

Manchester City do četvrte je pobjede u skupini C stigao na gostovanju kod Olympiakosa (1:0), dok je Porto kao gost svladao Marseille (2:0).


Vaša reakcija na temu