Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA PRVAKA: Barcelona ispala, Lille uvjerljiv

LIGA PRVAKA: Barcelona ispala, Lille uvjerljiv

Utakmica Atalanta - Villareal odgođena zbog snijega

U skupini E Bayern je porazio Barcelonu sa 3:0, dok je Benfica bila bolja od Dinamo Kijeva sa 2:0. Već je nakon prvog poluvremena bilo jasno da će Barcelona ispasti. Bayern je poveo u 34. minuti nakon udarca glavom Thomasa Mullera. Araujo je očistio sa crte, ali je sucu Hateganu tehnologija sugerirala na satu da je lopta cijelim obujmom prošla gol crtu. Drugi gol je zabio Leroy Sane u 43. minuti. Nijemac je tukao sa više od 20 metara po sredini gola, ali je snijeg zasmetao Ter Stegenu koji nije vidio dobro loptu te ju je propustio u mrežu. Budući da je na poluvremenu Benfica vodila sa 2:0, bilo je jasno da je Barcelonina priča u Ligi prvaka završena. Konačan rezultat je postavio Musiala u 62. minuti.

Bayern Munich - Barcelona 3:0 (Muller 34., Sane 43., Musiala 62.)

Benfica - Dinamo Kijev 2:0 (Yaremchuk 16., Gilberto 22.)

U skupini F Manchester United je igrao s Young Boysom 1:1 te su tako Švicarci sigurno zadnji u skupini. Utakmica Atalante i Villareala je odgođena zbog snijega u Bergamu te će biti odigrana sutra.

Manchester United - Young Boys 1:1 (Greenwood 9. - Rieder 42.)

Atalanta - Villareal odgođeno

U skupini G je Lille našeg Ive Grbića savladao Wolfsburg u gostima sa 3:1 te tako osigurao prvo mjesto. Strijelci su bili Yilmaz u 11. minuti, David u 72. te Gomes u 78. minuti. Počasni gol za domaćina je postigao Steffen u 89. minuti. Ivo Grbić je cijeli susret branio za Lille.

U drugoj utakmici skupine Red Bull Salzburg je svladao Sevillu sa 1:0. Pogodak odluke je zabio Okafor u 50. minuti, dok je u redovima Seville Jordan isključen u 64. minuti. Rakitić je kod Andalužana zamijenjen u 68. minuti dok je kod domaćina Luka Sučić zamijenjen u 75. Tako je Red Bull Salzburg prošao kao drugoplasirani dalje dok Sevilla natjecanje nastavlja u Europskoj ligi.

Wolfsburg - Lille 1:3 (Steffen 89. - Yilmaz 11., David 72., Gomes 78.)

Red Bull Salzburg - Sevilla 1:0 (Okafor 50.)

Vaša reakcija na temu