Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA PRVAKA: Bayern razbio Chelsea, Barcelona remizirala u Napulju

LIGA PRVAKA: Bayern razbio Chelsea, Barcelona remizirala u Napulju

Bavarci su u Londonu praktički riješili pitanje prolaska dalje

Bayern je u Londonu svladao Chelsea 3:0 i tako praktički osigurao plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Njemački je prvak na Stamford Bridgeu sve riješio početkom drugog poluvremena kada je Gnabry u tri minute (51. i 54.) dvaput svladao Caballera

Konačni rezultat postavio je Lewandowski u 76. minuti. Chelsea je posljednjih deset minuta igrao s igračem manje nakon isključenja Marcosa Alonsa. Mateo Kovačić odigrao je cijelu susret za englesku momčad. 

Barcelona je na gostovanju kod Napolija odigrala 1:1. Momčad Gennara Gattusa u vodstvo je stigla u 30. minuti pogotkom Mertensa

Izjednačenje Barceloni donio je Griezmann u 57. minuti. Za uzvrat na Nou Campu Barcelona je zbog kartona ostala bez Busquetsa i Vidala koji je isključen u 89. minuti. 

Ivan Rakitić za Barcelonu je igrao do 56. minute. 

Vaša reakcija na temu