Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA PRVAKA: Ispali Real i Juventus

LIGA PRVAKA: Ispali Real i Juventus

Dalje idu Manchester City i Lyon

Manchester City i Lyon izborili su ulazak u četvrtfinale Lige prvaka. Manchester City je i u uzvratu svladao Real Madrid 2:1 (istim rezultatom slavili su i u Madridu), dok je Juventus bio bolji od Lyona također 2:1.

Momčad Pepa Guardiole povela je u devetoj minuti golom Sterlinga, a u 28. je izjednačenje Realu donio Benzema. Gabriel Jesus u 68. je minuti riješio sve dileme i osigurao 'građanima' ulazak u četvrtfinale.

Lyon je u Torinu poveo u 12. minuti golom Depaya iz jedanaesterca. Cristiano Ronaldo je u 43. iz jedanaesterca donio izjednačenje Juventusu. 

Portugalac je svojim drugim pogotkom u 60. minuti zabio za 2:1, no to je talijanskom prvaku bilo nedovoljno za prolazak dalje jer su u prvom susretu u Francuskoj poraženi 1:0.

Vaša reakcija na temu