LIGA PRVAKA: Jadran uvjerljivo poražen u Splitu

LIGA PRVAKA: Jadran uvjerljivo poražen u Splitu

Vaterpolisti gostujućeg Jadrana Carine pobijedili su 12:6

Splitski Jadran uvjerljivo je izgubio od imenjaka iz Herceg Novog u šestom kolu A skupine Lige prvaka. Vaterpolisti gostujućeg Jadrana Carine pobijedili su 12:6 u utakmici koja je imala dva dijela.

Domaći su, naime, poveli 1:0 i 2:1, potom su gosti okrenuli na 5:3, a golom Viskovića na početku treće četvrtine domaći su izjednačili na 5:5. I onda praktički stali. Igrača više nisu uspijevali iskoristiti, od početnih dva od dva promašili su osam igrača više zaredom, a gol su zabili tek na samom kraju utakmice sa 6:12.

- Na ovakvoj razini bez dva centra, sa samo jednim koji je mogao igrati na dva metra nismo mogli izdržati tempo. Momci su izgorili u toj igri, zbog toga ni realizacija u napadu nije štimala, na kraju smo uvjerljivo izgubili - kazao je trener Jadrana Ivan Asić.

- Nama je ova utakmica bila bitna da ostanemo u igri za Final Eight. Sad želimo u idućem kolu pobijediti Sintez Kazan na svom terenu i onda bismo imali dobre izglede za borbu za završni turnir. U ovoj utakmici se vidjelo koliko Splićanima fale neki igrači, nisu mogli odraditi utakmicu do kraja u istom tempu - kazao je Petar Radanović, trener gostujućeg Jadrana.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55175, "");
Pregledaj komentare