Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: atalanta.it LIGA PRVAKA: Pašalićeva Atalanta razbila Valenciju, Leipzig svladao prošlogodišnjeg finalistu!

LIGA PRVAKA: Pašalićeva Atalanta razbila Valenciju, Leipzig svladao prošlogodišnjeg finalistu!

Mario Pašalić za Atalantu je igrao do 91. minute

Bajka Atalante nastavlja se i dalje. U prvom susretu osmine finala Lige prvaka Atalanta je na San Siru svladala Valenciju 4:1. Atalanta je do vodstva stigla u 16. minuti golom Hateboera

U 42. je Iličić zabio za 2:0. U prvih 15 minuta nastavka momčad Marija Pašalića zabila je još dva pogotka. U 57. minuti strijelac je bio Freuler, a pet minuta kasnije još jednom je zabio Hateboer za velikih 4:0. Počasni pogodak za 'šišmiše' djelo je Čeriševa u 66. minuti. Pašalić je za Atalantu igrao do 91. minute. 

Do prednosti uoči uzvrata stigao je i Leipzig. Nijemci su slavili na gostovanju kod Tottenhama 1:0. Presudio je pogodak Tima Wernera iz jedanaesterca u 58. minuti. 

Vaša reakcija na temu