Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA PRVAKA: Perišić strijelac, Rakitić asistent, Barcelona i Bayern prošli u četvrtfinale

LIGA PRVAKA: Perišić strijelac, Rakitić asistent, Barcelona i Bayern prošli u četvrtfinale

Završni turnir igra se u Lisabonu od 12. do 23. kolovoza

Barcelona i Bayern posljednje su momčadi koje su izborile plasman u četvrtfinale Lige prvaka. 

Bayern je u prvom susretu svladao Chelsea 3:0, a u uzvratu je slavio s 4:1, te s ukupnih 7:1 izborio prolazak među osam najboljih. Dva pogotka za Bavarce zabio je Robert Lewandowski, a po jednom su se u strijelce upisali Ivan Perišić i Corentin Tolisso. Jedini pogodak za Chelsea u dva ogleda zabio je Abraham.

Barcelona je na Nou Campu svladala Napoli 3:1. Španjolska je momčad do prednosti stigla u desetoj minuti kada je nakon kornera Rakitića glavom zabio Lenglet. U 23. je Messi poentirao za 2:0, a Luis Suarez u prvoj je minuti nadoknade prvog dijela iz jedanaesterca zabio za 3:0. U petoj minuti nadoknade prvog poluvremena Insigne je iz penala smanjio na 3:1. 

Završni turnir Lige prvaka na rasporedu je u Lisabonu od 12. do 23. kolovoza. Od četvrtfinala do finala igrat će se na jednu utakmicu. U četvrtfinalu će igrati RB Leipzig i Atletico, Atalanta i PSG, Manchester City i Lyon, te Barcelona i Bayern. 

Vaša reakcija na temu