Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA PRVAKA: Pogodak Rakitića u pobjedi Seville, bivši igrač Lokomotive zabio Juventusu!

LIGA PRVAKA: Pogodak Rakitića u pobjedi Seville, bivši igrač Lokomotive zabio Juventusu!

Sevilla je na gostovanju svladala Krasnodar 2:1

Odigrano je četvrto kolo Lige prvaka u skupinama E, F, G i H. U skupini E poznata su dva kluba koja su izborila prolazak dalje. Sevilla je slavila 2:1 na gostovanju kod Krasnodara uz gol Ivana Rakitića, dok je Chelsea s istim rezultatom svladao Rennes 2:1. Španjolska i engleska momčad dva kola prije kraja osigurali su osminu finala.

U skupini F važan korak prema prolasku dalje napravili su Borussia Dortmund i Lazio. Borussia je na domaćem terenu svladala Club Brugge 3:0, dok je Lazio bio bolji od Zenita (3:1).

Juventus je u skupini G pogotkom Morate u 92. minuti svladao Ferencvaros 2:1. Mađarska momčad u Torinu je povela u 19. minuti golom Uzunija, bivšeg igrača Lokomotive. Izjednačenje Juventusu donio je Cristiano Ronaldo u 35. minuti. Barcelona je bez Messija uvjerljivo u Kijevu svladala Dinamo (4:0). Juventus i Barcelona osigurali su prolazak dalje.

U skupini H Psg je svladao RB Leipzig 1:0 pogotkom Neymara iz penala, dok je Manchester United na Old Traffordu bio bolji od turskog Basaksehira (4:1).

Vaša reakcija na temu