Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA PRVAKA: Prvak Europe pao u Madridu, norveški tinejdžer srušio PSG!

LIGA PRVAKA: Prvak Europe pao u Madridu, norveški tinejdžer srušio PSG!

Prvi susreti osmine finala Lige prvaka

U prvim susretima osmine finala Lige prvaka do pobjeda su stigli Atletico Madrid i Borussia Dortmund

Atletico je na domaćem terenu svladao Liverpool 1:0. Jedini gol na susretu za momčad Diega Simeonea postigao je Saul u 4. minuti. Aktualni prvak Europe nije se previše naigrao u Madridu, te će u uzvratu na Anfieldu biti sigurno zanimljivo. 

Borussia je u Dortmundu svladala PSG 2:1. Oba gola za Nijemce postigao je senzacionalni Norvežanin Erling Braut Haaland koji je ove zime u Dortmund stigao iz Salzburga. 

Haaland je zabio za vodstvo Borussije u 69. minuti, a šest minuta kasnije Neymar je izjednačio. U 77. minuti opet se ukazao Haaland te golom s ruba šesnaesterca donio slavlje Borussiji. To je norveškom tinejdžeru bio deseti pogodak ove sezone u Ligi prvaka, te se na ljestvici strijelaca izjednačio s Robertom Lewandowskim.

Vaša reakcija na temu