Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka LIGA PRVAKA Tudorov Juventus slavio na Nou Campu, Manchester United ispao!

LIGA PRVAKA Tudorov Juventus slavio na Nou Campu, Manchester United ispao!

Juventus je svladao Barcelonu 3:0

Kompletirano je šesto kolo Lige prvaka u skupinama E, F, G i H. Juventus je osvojio prvo mjesto u skupini G nakon što je na Nou Campu svladao Barcelonu 3:0. 

Dva pogotka (oba iz jedanaesterca) za 'staru damu' zabio je Cristiano Ronaldo, a jednom je zabio Mckennie. U istoj je grupi Dinamo Kijev svladao Ferencvaros 1:0 i izborio nastavak europskog puta u Europskoj ligi.

U Europsku ligu seli i Manchester United koji je porazom od RB Leipziga (3:2) završio na trećem mjestu skupine H. U istoj je skupini priča večeri odlazak turskog Basaksehira s terena u Parizu zbog rasizma. Još uvijek nije poznat rasplet tog susreta, s obzirom da se u utorak navečer nije nastavio, no unatoč tome jasno je kako će uz Nijemce dalje proći i francuska momčad. 

U skupini F uz Borussiju koja je potvrdila prvo mjesto slavljem na gostovanju kod Zenita (2:1), dalje ide i Lazio kojem je za prolazak bio dovoljan domaći remi (1:1) s Club Bruggeom.

U skupini E Chelsea je na Stamford Bridgeu remizirao s Krasnodarom (1:1), dok je Sevilla u Francuskoj svladala Rennes 3:1. Već ranije prolazak dalje izborili su Chelsea i Sevilla, dok će Krasnodar nastaviti natjecanje u Europskoj ligi. 

Vaša reakcija na temu