Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić LINO ČERVAR Ovo nije neuspjeh!

LINO ČERVAR Ovo nije neuspjeh!

'Jeste li očekivali da će igrači poput malog iz Nexea to riješiti'

Hrvatski izbornik Lino Červar nakon poraza od Danske i oproštaja Hrvatske sa Svjetskim prvenstvom nije bio previše razočaran. 

- Rekao sam da su oni bili favoriti i prije utakmice. To su svjetski prvaci. Bez naših stožernih igrača koji nisu ovdje bilo je teško očekivati da se možemo oduprijeti Danskoj. U prvom poluvremenu smo dobro igrali. Čestitao bih našim igračima. U ovom trenutku Danska je jača - rekao je Červar, a zatim dodao:

- Ovo nije neuspjeh. To je realna situacija. Možda sam prenaglio s izjavom nakon utakmice s Argentinom. Mi smo na Europskom prvenstvu kada smo bili drugi bili najbolja reprezentacija. Nismo bili spremni za Svjetsko prvenstvo. Imali smo problema sa stožernim igračima. Duvnjak je imao koronavirus, Karačić je nezaliječen, a htio je pomoći. Cindrića ovdje nema, Stepančića nema... Jeste li očekivali da će igrači poput malog iz Nexea to riješiti? Mali Martinović je veliki talent, ali nije spreman za pobijediti Dansku - zaključio je hrvatski izbornik. 

Vaša reakcija na temu