Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Livaja: Odigrali smo možda i najbolje poluvrijeme zadnjih godina
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Livaja: Odigrali smo možda i najbolje poluvrijeme zadnjih godina

Pokazali smo da znamo igrati pod pritiskom

Dvostruki strijelac Marko Livaja nakon pobjede protiv Rijeke (3:0) je rekao:

- Odigrali smo možda i najbolje poluvrijeme zadnjih godina, stvarno smo ih izdominirali. Mogli smo pobijediti s više razlike. Pokazali smo da znamo igrati pod pritiskom. Nadam se da smo na dobrom putu i da ćemo ovako i nastaviti.

Potom je dodao:

- Kada imamo igrača više i vodimo 3:0 ne želite ništa riskirati. Malo sam bio ljut što nismo igrali više prema naprijed i pokušali dati još koji gol, ali nećemo se sada vračati na to. Odigrali smo dobru utakmicu i nadam se da ćemo ovako i nastaviti. Rijeka nas očekuje i u finalu Kupa i tu očekujem drugačiju utakmicu od ove. Bit će opreznija jer je finale, ali mi smo pokazali da možemo i nadam se da ćemo ovako odigrati i tada.

Hajduk i dalje živi san o tituli, iako ništa nije u njihovim rukama. Još su preostala dva kola.

- Mislim da smo sami za to krivi, neke utakmice smo mogli puno bolje odigrati. To je sve nogomet, nekad ti vrati, a nekad ti ne vrati. Na dobrom smo putu, trebamo gledati samo naprijed, a ne iza sebe. 

Čestitke na 25. pogotku. Jedan pogodak ti nedostaje da srušiš rekord iz 34/35 sezone kada je Leo Lemešić postigao 26 golova. 

- Ne opterećujem se golovima, time se više opterećuju ljudi oko mene. Želim nešto s Hajdukom osvojit, moja statistika me ne interesira, ali lijepa je stvar kada se pređe jedan igrač kao što je Zlatko Vujović. Ponosan sam na sebe i pokušat ću nastaviti istim ritmom ove tri utakmice i sljedeću sezonu.

Vaša reakcija na temu