Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Livaja objasnio svoj odlazak iz reprezentacije

Livaja objasnio svoj odlazak iz reprezentacije

Prve riječi nakon odlaska iz kampa

Velika je drama bila poslijepodne u taboru hrvatske nogometne reprezentacije od trenutka spoznaje da Marko Livaja odlazi. Razgovarao je s njim izbornik Zlatko Dalić, zatim predsjednik Marijan Kustić, pa Stipe Pletikosa, no Livaja je bio razočaran odnosom prema njemu, reakcijama na gnjusno vrijeđanje gledatelja tijekom treninga, te je smatrao da je najbolje za svih da ode.

Na kraju je ovako objasnio svoj odlazak iz reprezentacije. 

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član - rekao je Livaja. 

Vaša reakcija na temu