Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka LJUBOMORA ILI NEŠTO DRUGO? Nevjerojatan potez Rijeke na štetu Hajduka i hrvatskog nogometa

LJUBOMORA ILI NEŠTO DRUGO? Nevjerojatan potez Rijeke na štetu Hajduka i hrvatskog nogometa

Tome se nitko nije nadao

Rijeka je povukla nevjerojatan potez, klub s Rujevice odbio je prijedlog Hajduka da odgode prvenstvenu utakmicu zbog susreta osmine finala Lige prvaka mladih protiv Manchester Cityja. Hrvatski nogometni savez je pristao na odgodu, ali Rijeka je odbila uz obrazloženje da im to remeti plan i program rada. 

Juniori Hajduka su otputovali u Sesvete, gdje u subotu u 10 sati igraju utakmicu 17. kola. To je prvi od tri susreta koje 'bijeli' trebaju odigrati u samo 10 dana. Već u četvrtak Hajduka očekuje ta domaća prvenstvena utakmica protiv Rijeke, a potom je posljednjeg dana veljače na rasporedu utakmica Lige prvaka mladih protiv Manchester Cityja.

I zato je Hajduk tražio odgodu, te ponudio Rijeci bilo koji termin nakon Cityja, Hrvatski nogometni savez je izrazio stav da treba biti kolegijalan i podržati klubove koji igraju u europskim natjecanjima, te da je to za dobrobit hrvatskog nogometa, ali i da oba kluba moraju pristati. No, Rijeka je rekla - ne.

Ljubomora ili im se ne uklapa plan i program? Zaključite sami...

Vaša reakcija na temu