Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lokomotiva slavila protiv Gorice u Kranjčevićevoj, ovo im je prva domaća pobjeda ove sezone

Lokomotiva slavila protiv Gorice u Kranjčevićevoj, ovo im je prva domaća pobjeda ove sezone

Važna tri boda za Zagrepčane

U drugoj utakmici 9. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je u Kranjčevićevoj slavila protiv Gorice 2:0.

Nakon mlakog ulaska obje ekipe u utakmicu Lokomotiva je zagospodarila terenom. Prvu veliku šansu na utakmici imao je Art Smakaj u 15. minuti, a 10 minuta poslije toga zagrebački sastav stigao je do prednosti. Marko Vranjković silovitim je udarcem sa 16 metara svladao iskusnog vratara gostiju Ivana Banića

Do kraja prvog poluvremena nismo vidjeli puno. Lokomotiva je bila nešto bolja, a trener Gorice Rajko Vidović zasigurno nije mogao biti zadovoljan s izvedbom svoje momčadi. 

Na početku drugog dijela ponovno nismo svjedočili napadačkom nogometu. Sredinom poluvremena Gorica je stvorila nekoliko opasnih šansi, ponajviše preko Merveila Ndockyta, ali realizacija nije bila na potrebnoj razini te je Lokomotiva uspješno preživjela period protivničke dominacije. 

Nisu samo domaćini preživjeli, dapače, i kaznili su ih. U 85. minuti Luka Vrbančić precizno je pogodio s vrha šesnaesterca i tako riješio pitanje pobjednika. 

Lokomotiva se s ovom pobjedom izjednačila s Goricom na ljestvici, obje momčadi imaju po 8 bodova. Sada slijedi reprezentativna stanka, a poslije nje će Gorica gostovati u Varaždinu, a Lokomotiva će dočekati Rijeku. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu