Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lokomotiva svladala Inter i odmaglila na drugom mjestu

Lokomotiva svladala Inter i odmaglila na drugom mjestu

Varaždin je svladao Slaven Belupo

Lokomotiva je učinila veliki, možda i odlučujući korak ka drugom mjestu. 'Lokosi' su u završnici slomili otpor Intera i na kraju slavili 3:1. Momčad Gorana Tomića do vodstva je stigla u 30. minuti golom Markovića. Za Inter je izjednačio Mamut u 52., a 15 minuta prije kraja Andrić je loše reagirao iz odlične situacije pred vratima Grbića. 

U završnici je Lokomotiva pogotkom Tolića iz jedanaesterca u 89. i Jakića u 94. minuti stigla do važna tri boda. Zagrebačka je momčad s nova tri boda na drugom mjestu sa 60 bodova, četiri više od Osijeka i šest od Hajduka koji će u nedjelju igrati međusobno na Poljudu. 

Varaždin je svladao Slaven Belupo 1:0 golom Drožđeka iz jedanaesterca u 79. minuti. Tonio Teklić za Varaždin je igrao do 81. minute, dok je Michele Šego za Slaven Belupo odigrao posljednjih 15 minuta.  

Vaša reakcija na temu