Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović LOVA DO KROVA: Bivši stoper RNK Splita prešao u Napoli za 14 milijuna eura!

LOVA DO KROVA: Bivši stoper RNK Splita prešao u Napoli za 14 milijuna eura!

Upravo se nalazi na liječničkim pregledima

Amir Rrahmani novi je igrač Napolija! Bivši stoper RNK Splita upravo se nalazi na liječničkim pregledima u Rimu. Napoli će platiti Veroni 14 milijuna eura odštete, a kosovski reprezentativac će ostati kod Ivana Jurića do kraja sezone te zatim preseliti u Napulj.

Rrahmani je u Veronu stigao proteklog ljeta iz Dinama za dva milijuna eura, te je nakon 18 susreta u Serie A prodan za sedam puta veći novac. Sjajan je to posao Verone i Ivana Jurića.

Rrahmani je s Napolijem potpisao ugovor do ljeta 2025. godine, a godišnje će zarađivati nešto manje od dva milijuna eura. 

Dodajmo još i da je Rrahmani iz Parka mladeži u Dinamo otišao u kolovozu 2016. godine, pri čemu je RNK Splitu pripalo 1,6 milijuna eura odštete, a 'crvenima' je pristupio godinu dana ranije iz Partizanija iz Tirane.

Vaša reakcija na temu