Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lovre Kalinić: Bog sve vidi i nagradi te u onom trenutku kada najviše treba
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Lovre Kalinić: Bog sve vidi i nagradi te u onom trenutku kada najviše treba

'Vjerujem da u ovoj ekipi ne postoji nitko tko nema hajdučko srce'

Hajdukov vratar Lovre Kalinić imao je nekoliko jako dobrih intervencija. Kakav je osjećaj u ovakvim trenutcima biti kapetan Hajduka, bilo je pitanje koje mu je postavljeno.

- I u dobru i u zlu uvijek mi je čast biti kapetan Hajduka. To je uvijek zadovoljstvo, a pogotovo kada ekipa da sve od sebe i pobijedi. 

U prvom dijelu je bila čvrsta utakmica s puno prekida, ali Hajduk je pokazao energiju. U drugom dijelu se odmah vidjela želja za pogotkom.

- Pa dobro, imali smo dogovor da idemo 'na glavu' od početka. Utakmica se odvila kako se odvila, s puno prekida. Sam produžetak od deset minuta govori koliko je utakmica bila rascjepkana. Jednostavno u drugo poluvrijeme smo odlučili ući s gardom, znali smo da moramo dati sve od sebe za gol i igrali smo odlično. Dali smo gol i spustili linije. Oni su uveli dva napadača, pokušali su uzvratiti. Sretan sam i ponosan.

Pogodak tvog prezimenjaka teško je opisati...

- Znam koliku je želju imao da dođe ovdje i bude dio svega. Bog sve vidi i nagradi te u onom trenutku kada najviše treba. Hvala mu na tome, hvala cijeloj ekipi. Završili smo utakmicu s puno ozljeda, sa slomljenim nosom, dali smo sve što smo imali. Taj duh držat ćemo do kraja, pa što nam Bog da.

Ovu pobjedu treba potvrditi u nedjelju protiv Slaven Belupa. Nema Livaje ni Kalinića, ostatak momčadi se treba iskazati i potvrditi večerašnju pobjedu.

- Do kraja je još dosta utakmica. Svaku trebamo imati isti cilj. Igrači koji su manje igrali sada će dobiti šansu i moraju shvatiti da trebaju dati sve od sebe. Ne bi bili igrači Hajduka da ne mogu preuzeti teret. Ja sam siguran da ćemo dat sve od sebe i pobijediti

Ambijent, publika, emocija. Što reći?

- Ovo što naši navijači nama daju mi želimo na terenu potvrditi. Nekad nije tako, ali ja vjerujem da u ovoj ekipi ne postoji nitko tko nema hajdučko srce i tko ovo ne doživljava. Jednostavno živimo svoj san i želimo ga živjeti do kraja. Želio bih im se zahvaliti i reći da možemo obećati da ćemo do kraja dati sve od sebe. 

Vaša reakcija na temu