Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lovre Kalinić: Vaditi se na izostanak naša dva najbolja igrača nema smisla
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Lovre Kalinić: Vaditi se na izostanak naša dva najbolja igrača nema smisla

'Mi i dalje vjerujemo, te s tom nadom idemo u sljedeću utakmicu'

Hajdukov kapetan Lovre Kalinić nakon boda u Koprivnici je rekao:

- Od prve minute smo prihvatili njihov način nogometa, nabijanje u zrak, nismo spajali linije kao što znamo. Vaditi se na izostanak naša dva najbolja igrača nema smisla jer tko god nosi ovaj dres zaslužuje biti tu, ali isto tako mora i pokazati to na terenu. Nismo smjeli sebi dopustiti ovakav rezultat. Ne mogu reći da nije bilo želje i htijenja, mi smo se bacali na glavu. Taj dio nije izostao, ali ako se stvore jedna ili dvije šanse na ovakvim teškim utakmicama, onda to moramo zabiti. Moramo biti dosta mirniji u završnici.

Zaključak je da je pobjeda izostala, ali se nema nekome nešto posebno za prigovoriti... 

- Svi su došli motivirani, sa željom da pobijedimo. Vidjeli ste kako Katić završava akcije, Stefan također. Svi su htjeli do zadnje sekunde dati obol, dali su sve od sebe. Teoretski još postoje šanse, mi i dalje vjerujemo, te s tom nadom idemo u sljedeću utakmicu.

 

Vaša reakcija na temu