Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lovre Kalinić: Više od jednog boda nismo ni zaslužili
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Lovre Kalinić: Više od jednog boda nismo ni zaslužili

'Sveukupna slika je da nismo bili pravi'

Kapetan Lovre Kalinić nakon remija protiv Osijeka je rekao:

- Znali smo kakva nas utakmica čeka i kakva su oni ekipa, što se kaže 'tvrda u kost'. Takvi su bili i na Poljudu. Znali smo da moramo donijeti veću kvalitetu ako želimo osvojiti bodove. Mislim da nismo odigrali na našem nivou, protok lopte nije išao kako smo zamislili, neke ideje nismo sproveli kako smo se dogovorili. Ostaje žal, više od ovog jednog boda nismo ni zaslužili.

Osijek je na početku dobro krenuo...

- Znao sam da ćemo imati probleme ako ne budemo pravi. Oni su prvih 20 minuta dominirali, bili su vođe na terenu. Mi smo pokušali nešto preokrenuti, ali prvo poluvrijeme nije izgledalo sjajno. Drugo smo se vratili u igru, imali neke šanse, ali sveukupna slika je da nismo bili pravi.

Falio je zadnji pas...

- U nekim situacijama smo bili dosta nervozni. Derbi nosi svoje, nismo igrali na nivou kao zadnje tri utakmice i rezultat je takav kakav jest.

Sljedeće kolo je Šibenik kod kuće.

- Imamo sad tri domaće utakmice, gdje moramo dati sve od sebe. Sve ovisi o nama, svaku utakmicu moramo ići na glavu do kraja i onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti.

Vaša reakcija na temu