Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lovre Kalinić pred novom jednogodišnjom posudbom, moguć angažman još jednog vratara

Lovre Kalinić pred novom jednogodišnjom posudbom, moguć angažman još jednog vratara

Zanimljiva je priča oko pozicije drugog vratara

Lovre Kalinić bi uskoro trebao potpisati jednogodišnju posudbu za Hajduk. On se odriče nešto manje od milijun eura primanja od Aston Ville, spustio je svoju plaću gotovo za pola kako bi ostao u Hajduku, gdje će biti kapetan.

Vratarska strategija je takva da bi 'bijeli' najradije prodali Josipa Posavca ili ga poslali na posudbu negdje gdje će braniti. Njegova plaća je prevelika i da je prvi vratar, a kamoli drugi, a s obzirom da se radi o čuvaru mreže koji iza sebe ima i iskustvo u Serie A, računa se da bi mogao naći klub koji će zadovoljiti njegove ambicije.

Ode li Posavec, Hajduk će dovesti drugog vratara, s obzirom da je za Karla Sentića planirana posudba jer se računa da mora skupljati iskustvo. treći čuvar mreže će biti mladi Toni Silić koji je velika klupska nada.

Vaša reakcija na temu