Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Lovrencsics se emotivnim riječima oprostio od Hajduka...

Lovrencsics se emotivnim riječima oprostio od Hajduka...

Iskusni Mađar nakon dvije godine odlazi s Poljuda

Vijest nije neočekivana, ali je sada i službena. Gergo Lovrencsics odlazi iz Hajduka nakon dvije godine. Iskusnom Mađaru istekao je ugovor te napušta Split.  

- Jedno poglavlje je zatvoreno. Proveo sam prekrasne dvije godine u Hajduku. Stekao sam brojna iskustva i prijateljstva. Igrao sam s odličnim suigračima s kojima sam dvije godine zaredom osvojio kup. Zahvaljujem se klubu, suigračima, trenerima, i naravno navijačima na dvije divne sezone. Hajduku želim puno sreće u budućnosti, nadam se da će ostvariti svoje ciljeve. Srest ćemo se opet u budućnosti, siguran sam. Hajduk živi vječno - poručio je Lovrencsics koji je za Hajduk ubilježio 59 nastupa. 

Vaša reakcija na temu