Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LUDILO U TURSKOJ Predsjednik Fenerbahčea preskočio ogradu i nasrnuo na navijače svog kluba, pogledajte snimku!

LUDILO U TURSKOJ Predsjednik Fenerbahčea preskočio ogradu i nasrnuo na navijače svog kluba, pogledajte snimku!

Dio navijača odlučio je svoje nezadovoljstvo izraziti tražeći odlazak predsjednika Alija Koca, no njemu se to nije svidjelo

Burno je u Turskoj! U derbiju 23. kola turske Superlige Galatasaray je na gostovanju svladao Fenerbahče 3:1 i tako se na vrhu izjednačio s Trabzonsporom i Sivassporom.

Utakmica je obilovala grubostima, sudac Meler pokazao je čak 13 žutih kartona, dva crvena (uz isključenje trenera Fenera Ersuna Yanala), a dosudio je i dva jedanaesterca. Sve to iziritiralo je navijače Fenerbahčea s obzirom da su poraženi od ljutog rivala na domaćem terenu nakon čak 20 godina. 

Dio navijača odlučio je svoje nezadovoljstvo izraziti tražeći odlazak predsjednika Alija Koca, no njemu se to nije svidjelo. Preskočio je VIP zonu, te je ušao među navijače želeći se obračunati s njima. 

Nastala je prava makljaža, cijelu je situaciju pokušalo primiriti i osiguranje. Fenerbahčeu je to bio četvrti susret bez pobjede u nizu, te su iz situacije u kojoj su figurirali kao jedan od glavnih kandidata za naslov pali na šesto mjesto sa sedam bodova manje u odnosu na vodeći trojac. 


Vaša reakcija na temu