Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot LUDNICA U MOSTARU: Veliki broj navijača dočekao srebrne rukometaše

LUDNICA U MOSTARU: Veliki broj navijača dočekao srebrne rukometaše

Igrači su im zahvalili na dočeku

Tisuće navijača dočekalo je srebrne rukometaše u Mostaru na Vojničkom igralištu. Europsko srebro s navijačima proslavili su rukometaši porijeklom iz Hercegovine među kojima su bili Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić i Marin Šego.

Zahvalili su im se na dočeku, podijelili stotine autograma, prisjetili se svojih rukometnih početaka u Mostaru, fotografirali se s navijačima i obećali im nova slavlja u nadolazećim godinama.

- Izuzetna mi je čast što sam večeras s vama ovdje, bez vas to ne bi bilo to. Mi smo kao klinci baš na ovom igralištu započeli svoje karijere. Hvala vam od srca, skidam vam kapu - rekao je Karačić i zapjevao pjesmu koju su igrači pjevali Musi nakon što je zabio pobjednički gol u polufinalu.

Voditelj programa je i zahvalio igračima koji zbog objektivnih razloga nisu uspjeli prisustvovati dočeku, a navijači su s igračima zapjevali pjesme 'Moja Hercegovina' i 'Tiho, tiho teče Neretva'.

Vaša reakcija na temu