Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Luković: Gripe su naša kuća i trebamo ih braniti po cijenu života i smrti!

Luković: Gripe su naša kuća i trebamo ih braniti po cijenu života i smrti!

Split u četvrtom kolu Aba lige na Gripama dočekuje Igokeu

Novi izazov je pred 'žutima', na Gripe u 4. kolu ABA lige (subota, 19 sati, Arenasport) stiže Igokea.
- Igokea je fizički jaka momčad, izuzetno pokretljiva s individualnom kvalitetom. Ne smijemo dopustiti dominiranje fizičke snage, igraju na mali broj poena. Čeka nas zahtjevan zadatak, naša očekivanja su uvijek ista, da se prikažemo u što boljem svjetlu, a o rezultatu je teško govoriti. Ono što znamo, Ilija Đoković još uvijek nije spreman, neće igrati, a vidjet ćemo hoće li moći Mateo Kedžo - rekao je Splitov trener Ivica Skelin.
Momčad je izuzetno motivirana, u redovima Splita vlada odlično raspoloženje o čemu svjedoči izjava Marka Lukovića.
- Igokea spada među pet najboljih ekipa u ligi, ali mi idemo na pobjedu, kao i u svakoj utakmici. Svjesni smo tko nam je rival, ali ovo je naš dom, naša kuća i trebamo je braniti, što se kaže, po cijenu života i smrti. Svi moramo biti svjesni da nam ova utakmica može biti prekretnica u sezoni, jer u ovoj i narednim utakmicama moramo pokazati tko je košarkaški klub Split. Ne kažem da svaku utakmicu moramo pobijediti, ABA liga je izuzetno teška, ali volio bih da pokažemo karakter i da svi znaju da ne mogu doći u našu kući i igrati se s nama - rekao je Luković.

Vaša reakcija na temu