Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Kad god Hajduku malo krene pojavi se netko tko ga gura u zonu nestabilnosti i neuspješnosti. Bit će toga još!

LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Kad god Hajduku malo krene pojavi se netko tko ga gura u zonu nestabilnosti i neuspješnosti. Bit će toga još!

Mislim da ovakvim istupom ne utjelovljuje vrijednosti koje kapetan Hajduka treba imati

Nakon intervjua Mije Caktaša, u kojemu je iznio svoju stranu priče, potražili smo reakciju iz Hajduka. Evo što nam je rekao predsjednik Lukša Jakobušić:

- Na opciju transfera Mije Caktaša odlučili smo se nakon što je igrač jasno iskomunicirao prema sportskom direktoru i meni kako ne želi više ostati u Hajduku i Splitu. Naravno, cilj nam je bio da vratimo dio ulaganja, ali njegov agent je inzistirao da Mijo ode iz Hajduka bez odštete, što se na koncu i dogodilo. Znate kako se kaže: ne možeš birati karte koje dobiješ, ali možeš način na koji igraš.

Potom je dodao:

- Mijo Caktaš je bivši kapetan, jedan od boljih igrača i jedan od najboljih strijelaca. Međutim, mislim da ovakvim istupom ne utjelovljuje vrijednosti koje kapetan Hajduka treba imati. Kad god Hajduku malo krene pojavi se netko tko ga gura u zonu nestabilnosti i neuspješnosti. Bit će toga još. 

Na kraju je zaključio:

- Prijelazni rok traje, počinje sezona ovaj tjedan, stavili smo ispred sebe jasne ciljeve, a imamo i izazov s COVID-om i prisustvom navijača na stadionu. To su nam trenutni fokusi.

Vaša reakcija na temu