Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Očekujem od predsjednika HNS-a da u interesu cijelog hrvatskog društva konkretno reagira i osigura regularnost natjecanja!

LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Očekujem od predsjednika HNS-a da u interesu cijelog hrvatskog društva konkretno reagira i osigura regularnost natjecanja!

'Nepoštivanje sigurno nećemo dozvoliti'

Kao što je već poznato, na očigled cijele nogometne javnosti Hajduku u 94. minuti nije sviran čisti jedanaesterac protiv Lokomotive pri rezultatu 3:3. Ono što zabrinjava je da se pored cijele tehnologije koja je uvedena nisu oglasili niti glavni sudac susreta Tihomir Pejin, a niti VAR sudac Zdenko Lovrić koji Pejinu nije niti sugerirao da dođe pogledati situaciju koja je na koncu Hajduku mogla donijeti tri boda. 

Naravno da je potezanje odgovornosti sada prešlo njihovu domenu, a postalo je očito pitanje same organizacije odnosno ljudi u Savezu. Za reakciju po pitanju jučerašnje situacije, ali i niza uzastopnih pogrešaka na štetu 'bijelih' ove sezone smo upitali čelnog čovjeka kluba Lukšu Jakobušića koji nam je rekao:

 - Vezano uz nedavni međusobni sastanak i svih tema kojih smo se dotakli u razgovoru, očekujem od predsjednika HNS-a da u interesu, ne samo nogometa u Hrvatskoj, nego i cijelog društva, konkretno reagira i osigura regularnost natjecanja te pošteno suđenje i jednaki tretman za sve klubove. Nepoštivanje sigurno nećemo dozvoliti. Ako je potrebno, stojimo na raspolaganju s konkretnim prijedlozima.

Vaša reakcija na temu