Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNK Hajduk Lukša Jakobušić otkrio što misli o Mariju Staniću...

Lukša Jakobušić otkrio što misli o Mariju Staniću...

'Nakon što porazgovaramo donijet ću odluku'

U svom prvom javnom nastupu nakon što je imenovan za predsjednika Hajduka Lukša Jakobušić dotakao se brojnih tema. Između ostalog, prokomentirao je i ulogu Marija Stanića koji je do sada bio savjetnik Marina Brbića.

- Marija Stanića znam otprije. Upoznali smo se kada sam ja bio u Hajduku, a on nije. Vrlo je zanimljiv, odličan, ali isto bih volio poslušati da mi objasni kako je struka dozvolila da smo na kraju peti, a ne drugi. Netko je dozvolio da Hajduk bude peti. Ne treba netko prijetiti ostavkom da bi se to dogodilo. Stanića bih upitao da mi objasni logiku dolazaka igrača, čime su se vodili. Nisam se čuo s njim, a nakon što porazgovaramo donijet ću odluku. Ono što je sigurno, savjetnik mi ne treba - poručio je Jakobušić.

Vaša reakcija na temu