Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mađari se kratko radovali, Pajač poništio pogodak zbog zaleđa nakon intervencije VAR-sobe

Mađari se kratko radovali, Pajač poništio pogodak zbog zaleđa nakon intervencije VAR-sobe

Hrvatski suci sude dvoboj Europske lige

Ferencvaros je poražen od Tottenhama 1:2 u dvoboju Europske lige.

Mađarska momčad je zatresla mrežu gostiju u 17. minuti, kada je Varga postigao pogodak. Sudac utakmice Igor Pajač je čekao odluku iz VAR-sobe jer bilo je nesporno da se jedan igrač domaćih nalazi u zaleđu, ali provjeravao se Varga, strijelac, gdje su odlučivali centimetri.

Trajala je provjera oko minute i pol, a onda su VAR-sudac Mario Zebec i aVAR Ivan Bebek javili da se ipak radi o zaleđu, te su se Mađari kratko radovali.

U 23. minuti je Tottenham poveo golom Sarra, a u 86. je Johnson povisio prednost. U prvoj minuti nadoknade se Varga ipak uspio upisati u strijelce, te postaviti konačni rezultat.

Ovaj susret je zanimljiv jer je sudačka trojka u terenu, četvrti sudac, te VAR-suci, iz Hrvatske.

Vaša reakcija na temu