MAĐARSKI IZBORNIK: 'Igrali smo kao zečevi, prepali se'

MAĐARSKI IZBORNIK: 'Igrali smo kao zečevi, prepali se'

Odigrali smo sigurno najgoru utakmicu od kako sam ja izbornik

Mađarski izbornik Marco Rossi osvrnuo se na poraz svoje momčadi nakon poraza od Hrvatske na Poljudu. 

- Istina je da moja momčad nije došla na ovu utakmicu. Igrali smo kao zečevi, prepali se. Ne sjećam se koliko točno, ali smo napravili nekoliko nevjerojatnih pogrešaka. Bio je mali pritisak, ali opet. Napravili su puno grešaka, a oni su sve iskoristili što su mogli. Odigrali smo sigurno najgoru utakmicu od kako sam ja izbornik ove momčadi. Svi smo odgovorni za ovaj poraz. - rekao je vidno razočaran u uvodu.

Jedina dobra vijest večeras za vas je rezultat drugih utakmica...

- Kad se osvrnemo kako smo večeras odigrali teško je razmišljati o drugima. Pogreške koje smo radili večeras se ne događaju ni u trećoj ligi. Za tri dana igramo protiv Azerbajdžana i ne želim čuti od nijednog igrača da je umoran. Ponavljam, večeras nismo igrali dobro. Možemo izgubiti od Hrvatske 3:0, i Slovačka je izgubila 4:0, ali ne na ovaj način - zaključio je izbornik Mađarske.

Prokomentirao je i atmosferu...

- Da budem iskren atmosfera je na Poljudu bila ista kao i u Budimpešti kad smo igrali prvu utakmicu. To je bila fantastična atmosfera. Okruženje je sigurno bilo dobro. Mislim da atmosfera nije bila faktor koji je utjecao na igru moje momčadi jer su se naviknuli igrati u takvom okruženju.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52556, "");
Pregledaj komentare
29