Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MAKARSKA SLAVI Novo Vrijeme je novi prvak Hrvatske!

MAKARSKA SLAVI Novo Vrijeme je novi prvak Hrvatske!

Nakon prave drame na kraju su odlučili penali

Novo Vrijeme je novi prvak Hrvatske! Makarani su u dramatičnoj trećoj utakmici doigravanja svladali Vrgorac nakon penala (3:2), a poslije dva produžetka je bilo 7:7.

Novo Vrijeme je povelo preko Andrijaševića u 8. minuti, izjednačio je Jurić u 15. minuti, a domaćine u vodstvo doveo Kraljević u 18. minuti, a na 3:1 je povisio Jelavić iz akumulacije u 19. minuti. S tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme.

U nastavku je već u 21. minuti Lucas udarcem iz daljine smanjio na 3:2, a u 24. minuti je Musinov poravnao rezultat.

Kazazić je samo minutu kasnije doveo Makarane u vodstvo.

Domaći trener Malvasija je pitom pizvao minutu odmora, smirio svoje igrače, a već u 26. minuti je Kraljević svojim drugim pogotkom izjednačio na 4:4.

U 31. minuti je svoj drugi gol zabio i Jurić, Vrgorac je opet poveo, ali samo minutu kasnije je odgovorio pogotkom Bajrušović, te utakmicu opet vratio u egal.

U ludoj utakmici je Vuković u 34. minuti udarcem iskosa s desne strane okrenuo na 6:5 za Novo Vrijeme.

Taj rezultat je stajao sve do 43 sekunde prije kraja, kada je Suton opet izjednačio.

U prvoj minuti drugog produžetka Pervan je doveo Vrgorac u vodstvo 7:6, a 58 sekundi prije kraja je Kazazić iz akumulacije poravnao na 7:7. Nakon prave drame na kraju su odlučili penali, a junak je bio vratar Filip Bašković koji je obranio dva udarca...


Vaša reakcija na temu