Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Marin Brbić: Siniša Oreščanin ostaje trener Hajduka

Marin Brbić: Siniša Oreščanin ostaje trener Hajduka

'Razumijemo trenera s ljudske strane budući da je bio dosta vezan za svog suradnika, ali te stvari ćemo riješiti unutar četiri zida'

Hajdukov predsjednik Marin Brbić na poluvremenu utakmice protiv Slaska je rekao:

- Siniša Oreščanin ostaje trener Hajduka, kako smo već komunicirali putem medija, došli smo tu u Sloveniju osobno pružiti podršku treneru, stožeru i momčadi pred predstojeće europske utakmice. Prva utakmica je vrlo blizu, momčad ide direktno iz Slovenije za Zagreb pa na Maltu i došli smo ih podržati prije početka sezone.

Još je dodao na pitanje o priopćenju trenera:

- Razumijemo trenera s ljudske strane budući da je bio dosta vezan za svog suradnika, ali te stvari ćemo riješiti unutar četiri zida.

Vaša reakcija na temu