Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marin Brbić ljut kao nikad: Svi koji su palili bengalke su neprijatelji Hajduka!

Marin Brbić ljut kao nikad: Svi koji su palili bengalke su neprijatelji Hajduka!

Svaki taj pojedinac nanosi štetu klubu i više je vrijeme da ga se odstrani s tribine gdje su naši navijači

Hajdukova predsjednika Marina Brbića nikad nismo doživjeli tako ljutog i razočaranog kao nakon utakmice u Liberecu. On nikako ne može dokučiti zašto su navijači u završnici susreta počeli paliti pirotehnička sredstva...

- Mi smo se borili i izborili uoči utakmice da ih svih propuste na stadion, a čini mi se da je baš na tom dijelu počela vatra... - u nevjerici je Brbić zbrajao dojmove, pa granuo:

- Napišite slobodno - ti koji su palili bengalke su neprijatelji Hajduka! Ne može pojedinac biti iznad Hajduka! Svaki taj pojedinac nanosi štetu klubu i više je vrijeme da ga se odstrani s tribine gdje su naši navijači. Moramo se pogledati u ogledalo jer što ćemo raditi u Europi s takvim ponašanjem? Sad opet moramo strepiti od nove kazne, a već smo platili 115.000 eura, bez utakmice u Norveškoj.

Tek na kraju je spomenuo i zbivanja na terenu...

- Trebao je rezultat biti bolji za nas. Kad se samo sjetim šanse Ohandze, grede Sušića, pa još nekoliko prilika. Ma morali smo bolje proći - zaključio je Brbić.    

Vaša reakcija na temu