Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Marin Jakoliš: Zaboravili smo Dinamo, idemo na Rujevicu pobijediti

Marin Jakoliš: Zaboravili smo Dinamo, idemo na Rujevicu pobijediti

Zdrava konkurencija može samo pomoći da budemo još bolji

Marin Jakoliš zasigurno će pamtiti gostovanje Hajduka u Otoku. Šibenski je napadač protiv OSK-a prvi put zaigrao u prvih 11 Hajduka.

- Čestitke OSK-u na 50 godina u ime cijelog kluba. Publika koja je došla u velikom broju dala nam je poticaj da odigramo utakmicu na ovaj način. Utakmica je bila jednosmjerna, napadali smo, željeli dati što više golova. OSK je bio ok, čak je u drugom dijelu bilo al-pari - rekao je Jakoliš, a zatim dodao:

- Nakon što smo nakon dugo vremena svladali Dinamo na Poljudu atmosfera u klubu je pozitivnija i bolja. Svaka prigoda, svaka sljedeća utakmica je lakša za odigrati.

Jesi li se snašao u Hajduku?

- Od prvog dana kada sam stigao svi su mi puno pomogli da se prilagodim. Ja sam odavde, znam dosta igrača. Pogotovo Juranovića, Posavca i Nejašmića iz mlade reprezentacije. Sada nakon mjesec dana osjećam kao da sam tu već dvije godine.

Navodno si dobar i s Filipom Bradarićem?

- S njim sam dobar. Čim je došao dogodio se klik, od prvog treninga imamo dobar odnos. Ima puno iskustva i puno rada u svojoj karijeri. Sve što on kaže ja ću to poslušati.

Kakav je osjećaj nakon Dinama. Je li nerealno očekivati da se Hajduk bori za sam vrh?

- Od početka je naš cilj biti među prve dvije momčadi, da se borimo za Ligu prvaka. Igra koju imamo i s obzirom na to kako smo posloženi ciljamo i prvo mjesto.

Konkurencija u momčadi nakon posljednjeg dana prijelaznog roka još je veća?

- Zdrava konkurencija može samo pomoći da budemo još bolji. Svaki od šest napadača, koliko nas ima, svakome želi dobro. 

Što kaže brat Antonio?

- Nakon Dinama je zvao, čestitao, nije mogao vjerovati što se dogodilo. On je sretan za mene, za sebe i za sve navijače.

Je li te možda upitao zašto se nisi odlučio na pad prilikom solo prodora?

- To je bilo njegovo prvo pitanje: 'glupane zašto nisi pao'? Mislim da sam htio pasti, ali bila je velika želja i motiv. Bilo je jače od mene. Da sam pao ne znam bi li sudac svirao penal, ali mislim da je bio faul Theophilea u toj situaciji. Na Basselu je prije toga bio čist penal, ali nije sviran.

Slijedi gostovanje na Rujevici?

- Fokusirani smo na Rijeku, zaboravili smo Dinamo. Idemo na Rujevicu pobijediti - zaključio je Jakoliš.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50804, "");
Pregledaj komentare