Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Marin Ljubičić: Ovo sam sanjao cijeli život!

Marin Ljubičić: Ovo sam sanjao cijeli život!

Žao mi je što nije bilo publike, mislim da bi bilo bolje slavlje

Marin Ljubičić u svom prvenstvenom debiju za Hajduk postigao je pogodak koji je 'bijelima' donio tri boda protiv Šibenika (1:0).

- Htio bih se zahvaliti treneru, cijelom stručnom stožeru i svim igračima i svima koji su me podržavali do sada. Prvih sat vremena igre nije bilo lako. Šibenik nije stvarao nešto šansi, ali nismo ni mi baš. Trener je odlučio uvesti me u igru. Mislim da sam iskoristio to na najbolji mogući način - rekao je Ljubičić, a zatim se dotakao pogotka:

- Odigrao sam povratnu loptu za Vuškovića, on je napravio lažnjak. Ja sam se našao između dva igrača. Hvala Bogu ove sezone sam ih nekoliko zabio na takav način. Lopta je došla do mene i prebacio sam je preko golmana. Nevjerojatan je ovo osjećaj. Ovo sam sanjao cijeli život, da debitiram za Hajduk na Poljudu u prvenstvu. Žao mi je što nije bilo publike, mislim da bi bilo bolje slavlje. Drago mi je što sam pomogao Hajduku za tri boda. Imamo dobar niz u prvenstvu - zaključio je Ljubičić.

Vaša reakcija na temu