Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Marin Ljubičić: Svi su se digli na noge i ispratili me pljeskom, ovo sam sanjao cijeli život!

Marin Ljubičić: Svi su se digli na noge i ispratili me pljeskom, ovo sam sanjao cijeli život!

Htio bih zahvaliti svima koji su me podržali nakon prošle utakmice i promašaja

Dvostruki strijelac protiv Tobola Marin Ljubičić nakon susreta je rekao:

Prije svega bih se htio zahvaliti svima koji su me podržali nakon prošle utakmice i promašaja. Zahvalio bih i svima koji su došli na Poljud bez obzira na pandemiju. Mi smo odigrali stvarno dobru utakmicu, kontrolirali igru 90 minuta. Oni su imali posjed, ali bezopasni, bez pravog šuta na gol. Mi smo tražili svoju šansu i zabili dva pogotka.

Opisao je prvi i drugi gol.

- Oduzeo sam balun, dodao do Sahitija, koji se nekako izborio između dva igrača. Onda sma ga zvao da mi doda povratnu, čuo je, a ja sam na prazan gol zabio. Akciju za drugi gol smo pokušavali nekoliko puta na treningu. Vanserijska lopta Lovrencsicsa iza pet igrača došla do mene, ja sam uklizao i prošla je golmanu kroz noge.

Na kraju je kazao:

- Svi su se digli na noge i ispratili me pljeskom. To je baš lijepa gesta navijača, ovo sam sanjao cijeli život. Imamo sad rezultat 2:0, ali moramo ponovoti ovakav nastup u Kazahstanu i nadati se trećem pretkolu.

Vaša reakcija na temu