Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Mario Carević: Livaja i Kalinić su nespretno dobili kartone, a bez njih je Hajduk puno bezopasniji
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Mario Carević: Livaja i Kalinić su nespretno dobili kartone, a bez njih je Hajduk puno bezopasniji

'Postoji kultna izjava Gorana Milovića'

Bivši Hajdukov prvotimac Mario Carević u emisiji 'Stadion' je komentirao utakmicu 'bijelih' u Koprivnici.

- Hajduk je dobro ušao utakmicu, napravio priisak, imao velik broj kornera, iz čega se rodila greda Melnjaka, trebala je pobjeda barem na 'mišiće' i nije sedogodila. Postoji kultna izjava Gorana Milovića koju neću do kraja citirati, a kaže da svaki put kad Hajduk treba pobijediti...

Nije bilo Marka Livaje i Nikole Kalinića.

- I u ranijim emisijama smo govorili koliko znače, nespretno su dobili žute protiv Dinama, gdje se dogodilo još i emotivno pražnjenje, te puno ozljeda. Nije Hajduk imao snage i kvalitete da pobijedi tu utakmicu u Koprivnici.

O kartonima Livaje i Kalinića je kazao:

- Bili su to nespretni kartoni, a bez njih dvojice je Hajduk puno bezopasniji. Slaven je bio dosta disclipliniran, za njih je ovo sigurno dobar rezultat.

Trener Dambrauskas je pri kraju poslao Stefana Simića naprijed.

- U trenutku kad nemaš rezultat šalješ sve snage u napad, njega da spušta te lopte. Bila je to možda ključna utakmica prvenstva i pokušavaš na sve načine nekako zabiti gol.

Pogled u budućnost sugerira još četiri prvenstvene utakmice, te finale Kupa.

- Sigurno su Hajduku umanjene šanse, ali nije gotovo. Ići će na pobjedub u sve četiri preostale utakmice, dvije domaće su relativno lakše. Finale Kupa ipak donosi trofej, koliko god mi pričali da je utješan ili neutješan.


Vaša reakcija na temu