Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARIO KOVAČEVIĆ: Bili smo bolji od Hajduka u svemu, osim jedne stvari!

MARIO KOVAČEVIĆ: Bili smo bolji od Hajduka u svemu, osim jedne stvari!

'Hajduk je ušao tri puta u šesnaesterac i zabio dva gola'

Trener Varaždina Mario Kovačević bio je razočaran nakon poraza od Hajduka (0:2). 

- Bili smo u svemu bolji od Hajduka osim u golovima. Gol nas nije htio. Hajduk je ušao tri puta u šesnaesterac i zabio dva gola. Nema ništa drugo reći nego - Marko Livaja. To je sva priča o ovoj utakmici. Mi moramo nastaviti ovako i tražiti bodove drugdje.

Bili ste dosta agresivni i stvorili dosta problema Hajduku?

- Mi radimo na tome. Pokušali smo, htjeli smo ih gore napasti, trkački smo bili dobri i tu možemo žaliti što nismo ostvarili više. 

Kako komentirate igru Tonija Teklića?

- Bio je fenomenalan, posebno prvo poluvrijeme, to je dobar dečko koji je pozitivan i igra dobar nogomet, a doći će i njegovi golovi i on će postati igrač koji odlučuje utakmice - zaključio je Kovačević.

Vaša reakcija na temu