Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MARIO KOVAČEVIĆ: Da je igrao Teklić, vjerujem da bismo pobijedili!

MARIO KOVAČEVIĆ: Da je igrao Teklić, vjerujem da bismo pobijedili!

'Žao mi je igrača, ali vratit će nam se to'

Trener Varaždina Mario Kovačević realno je rezonirao poraz na Poljudu. 

- Čestitam Hajduku na pobjedi. Prvo poluvrijeme je Hajduk bio bolji. Mi smo im puno toga omogućili. Bili smo uplašeni. Hajduk nas je pritiskao. Na poluvremenu smo napravili tri izmjene. Znali smo da će Hajduk teško imati isti ritam cijelu utakmicu. Drugo poluvrijeme je to Varaždin koji ja želim. Stiskali smo, izjednačili, a kod 1:1 smo imali par situacija. Hajduk je bio u nokdaunu, ali to je nogomet. Žao mi je igrača, ali vratit će nam se to - rekao je Kovačević, a zatim se dotakao sudačke nadoknade od osam minuta. 

- Bilo je dosta prekida, ne znam. Da je bila minuta manje mi bi se veselili. Ali, ne bih to komentirao. Bila je to genijalnost Livaje. Treba moći tako vratiti loptu. 

Biste li pobijedili da je Teklić igrao?

- Samo jednom sam igrao bez Teklića, protiv Rudeša i pobijedili smo. Da je bio Teklić, mislim da bi pobijedili.

Može li Hajduk zaprijetiti Dinamu?

- Dinamo, Hajduk i Osijek su najkvalitetniji. Bio bih sretan da prvenstvo bude zanimljivo. Otkinuli smo bodove Dinamu. Želim i Hajduku sreću. Ima još puno kola i bit će zanimljivog nogometa. 

Vaša reakcija na temu