Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARIO PAŠALIĆ: Drago mi je da je Hajduk nakon godina puste tuge istaknuo ambicije o naslovu prvaka!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

MARIO PAŠALIĆ: Drago mi je da je Hajduk nakon godina puste tuge istaknuo ambicije o naslovu prvaka!

'Dolazim na finale kupa'

Nakon remija sa Slovenijom (1:1), pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je novi ispit. U utorak u 16 sati u Dohi protivnik je Bugarska. Mario Pašalić prokomentirao je i nadolazeće Svjetsko prvenstvo čiji je domaćin Katar. 

- Bit će zanimljivo. Nadam se, prije svega, da ću ostati zdrav, ima još puno do studenog. Vjerujem da ću ostati u formi i da ću imati minutažu u klubu kako bih spreman stigao na Svjetsko prvenstvo. Bit će to moj prvi Mundijal, to je najveća pozornica na svijetu i jako se radujem - istaknuo je Pašalić, koji s ostatkom momčadi prolazi prilagodbu na Dohu i Katar. 

-Dobro nam je došla prilagodba na uvjete koji nas čekaju u studenom. Utakmica sa Slovenijom je dobro prošla, ne toliko u kontekstu rezultata, ali možemo biti zadovoljni onime što smo pokazali. Slovenija i Bugarska su ozbiljni protivnici, vjerujem da će protiv Bugara doći i rezultat. Moramo dokazati da Hrvatska ima širinu i kvalitetu. Dovoljan je motiv da se dokažemo i nametnemo izborniku s obzirom na konkurenciju ili neke ranije ozljede. Nema opuštanja, svaka utakmica je novo dokazivanje. Znam da je nekima to možda samo floskula, ali zaista je tako.

Protiv Slovenije je Hrvatska zaigrala s trojicom igrača u posljednjoj liniji. 

- I u klubu već dulje vrijeme igram u toj formaciji, u Atalanti tijekom utakmice znam promijeniti tri, četiri pozicije, i nije mi nikakav problem na sve se adaptirati. Pokušavam dati najbolje od sebe, ono što izbornik od mene traži... Ja sam tu da ispunim sve što trener zamisli i pomognem momčadi. Sezona u Atalanti? Zadovoljan sam. U vrhu smo Serie A, malo nam bježi to četvrto mjesto za Ligu prvaka, ali ušli smo u četvrtfinale Europske lige. Igram standardno, mogu biti zadovoljan kako se razvija moja karijera.

Prati Pašalić i borbu za naslov prvaka u HNL-u.

- Hajduk je konačno istaknuo ambicije o naslovu prvaka, drago mi je nakon svih ovih godina puste tuge. To me, kao hajdukovca jako raduje. Bilo bi zanimljivo da se sve odluči u zadnjem kolu. Dolazim li? Neću biti tada, ali ću doći na finale kupa.

Vaša reakcija na temu