Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARIO PAŠALIĆ: Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu

MARIO PAŠALIĆ: Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu

Hrvtaska u srijedu igra s Turskom

Pred reprezentacijom Hrvatske je u srijedu (18.45 sati) novi ispit, prijateljski susret s Turskom u Istanbulu.

- Čeka nas teška utakmica i zahtjevan protivnik. Igrali su s Njemačkom 3:3, to je dokaz da su kvalitetni. Imaju dobrih igrača koji igraju u Juventusu, Milanu, u Lilleu su trojica. Turski nogomet napreduje, ide velikim koracima naprijed. Žao mi je što nema publike na lijepom stadionu - rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić, a zatim se dotakao reprezentativnog kadra.

- Stavili smo na popis dodatnih pet igrača. Znamo da se događaju razne stvari. Neki igrači su zaraženi, morali smo popuniti reprezentaciju. Imamo tri utakmice u sedam dana, moramo imati širi izbor igrača. Viceprvaci smo svijeta, naš cilj je ostati u elitnoj skupini Lige nacija s obzirom na laganu smjenu generacija.

Svoja razmišljanja uoči ogleda s Turskom iznio je i Mario Pašalić.

- Bit će sigurno nezgodna utakmica. Znamo da je Turska kvalitetan protivnik, uvijek je s njima bilo nezgodno. Imaju kvalitetne igrače, znam neke koji igraju u Serie A i imaju bitne uloge. Poznajem Demirala, Calhanoglua. Imaju bitne uloge u velikim klubova u Italiji. Za njih imam samo riječi hvale. Imamo kvalitetu, vjerujem da ćemo odigrati pravu utakmicu - rekao je Pašalić.

Vaša reakcija na temu