Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr MARIO VUŠKOVIĆ 'Nažalost, osjećaj je loš, ali mislim da imamo dosta prostora za napredak'

MARIO VUŠKOVIĆ 'Nažalost, osjećaj je loš, ali mislim da imamo dosta prostora za napredak'

'Drugo poluvrijeme smo odigrali odlično'

Mario Vušković postigao je jedini Hajdukov pogodak na Maksimiru u porazu od Dinama (3:1). 

- Ušli smo u utakmicu na najbolji mogući način, poveli 1:0. Nakon toga smo primili dva naivna gola u pet minuta i uvukli se u svojih 20 metara što nismo smjeli napraviti. Drugo poluvrijeme smo otvorili odlično, imali smo tri-četiri top prilike. Livaković je skinuo nemoguće, pogodili smo prečku - rekao je stoper 'bijelih', a zatim dodao:

- Oni su iz kontre zabili treći pogodak i zapečatili pobjedu. Nažalost, osjećaj je loš, ali mislim da imamo dosta prostora za napredak. Drugo poluvrijeme smo odigrali odlično. Idemo se okrenuti Lokomotivi i pokušati osvojiti tri boda na Poljudu - zaključio je Vušković. 

Vaša reakcija na temu