Foto: hajduk.hr MARIO VUŠKOVIĆ: Vidim da me se šalje na razne destinacije, ali moj fokus je na Hajduku

MARIO VUŠKOVIĆ: Vidim da me se šalje na razne destinacije, ali moj fokus je na Hajduku

'Biuk će pokazati na terenu da se nikoga ne boji'

Mladu hrvatsku reprezentaciju do 21 godine posljednjeg dana svibnja u Mariboru čeka četvrtfinalni ogled Europskog prvenstva sa Španjolskom.

- Znamo da su Španjolci možda i favoriti cijelog natjecanja. Ipak, vidjeli smo da možemo i nadamo se plasmanu u polufinale - rekao je stoper Hajduka Mario Vušković, a zatim se dotakao klupskog suigrača Stipe Biuka kojeg je izbornik Igor Bišćan pozvao za nastavak Eura.

- Biuk će pokazati na terenu da se nikoga ne boji i vjerujem da će se na prvim treninzima dokazati izborniku. Znali smo da je vrhunski igrač, trebao mu je samo taj iskorak, nekoliko utakmica u seniorskom nogometu, i iskoristio ih je na najbolji mogući način.

Dotakao se Vušković i svog mogućeg transfera.

- Vidim da me se šalje na razne destinacije. Međutim, moj fokus je sad na Hajduku, a najviše na reprezentaciji. Kad završi sve ovo, vidjet ćemo što će biti.

Na kraju je Vušković upitan hoće li Marko Livaja ostati u Hajduku, no glasnogovornica reprezentacije mu je zabranila odgovoriti na to pitanje uz opravdanje da je tema samo mlada hrvatska reprezentacija.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(98976, "");
Pregledaj komentare