Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr MARIO VUŠKOVIĆ: Vidim da me se šalje na razne destinacije, ali moj fokus je na Hajduku

MARIO VUŠKOVIĆ: Vidim da me se šalje na razne destinacije, ali moj fokus je na Hajduku

'Biuk će pokazati na terenu da se nikoga ne boji'

Mladu hrvatsku reprezentaciju do 21 godine posljednjeg dana svibnja u Mariboru čeka četvrtfinalni ogled Europskog prvenstva sa Španjolskom.

- Znamo da su Španjolci možda i favoriti cijelog natjecanja. Ipak, vidjeli smo da možemo i nadamo se plasmanu u polufinale - rekao je stoper Hajduka Mario Vušković, a zatim se dotakao klupskog suigrača Stipe Biuka kojeg je izbornik Igor Bišćan pozvao za nastavak Eura.

- Biuk će pokazati na terenu da se nikoga ne boji i vjerujem da će se na prvim treninzima dokazati izborniku. Znali smo da je vrhunski igrač, trebao mu je samo taj iskorak, nekoliko utakmica u seniorskom nogometu, i iskoristio ih je na najbolji mogući način.

Dotakao se Vušković i svog mogućeg transfera.

- Vidim da me se šalje na razne destinacije. Međutim, moj fokus je sad na Hajduku, a najviše na reprezentaciji. Kad završi sve ovo, vidjet ćemo što će biti.

Na kraju je Vušković upitan hoće li Marko Livaja ostati u Hajduku, no glasnogovornica reprezentacije mu je zabranila odgovoriti na to pitanje uz opravdanje da je tema samo mlada hrvatska reprezentacija.

Vaša reakcija na temu